Portfolio

Mooi werk is voor iedereen anders. Mooi werk is teamwork, maar ook een combinatie van inhoud en vorm. Dat maakt elke opdracht tot een uitdaging. Elke werkdag ook. Steeds weer streven naar het ultieme: een mooi en effectief product maken. We ontwikkelen uw huisstijl of bedrijfsbrochure, maar ook uw website of periodiek. Bekijk hier onze portfolio.

Huisstijl

Wij creƫren alle mogelijke middelen voor uw huisstijl. Wij kunnen een standaard pakket aanbieden met de creatie van bijvoorbeeld een logo, briefpapier, visitekaart en een bepaald formaat envelop, maar wij kunnen uw huisstijl ook vertalen in alle mogelijke uitingen. Denk dus niet alleen aan: logo, briefpapier, visitekaartje of envelop. Maar denk ook aan een bedrijfsnaam, pay off, offertemap, documentatiemap, belettering op auto of pand, etc.. Bekijk hier voorbeelden.

> Bekijk huisstijlen in onze portfolio

Internet

Een website wordt nogal eens onderschat. Het kan uw visitekaartje op internet zijn, maar kan net zo goed uw enige bron van inkomsten zijn! De mogelijkheden zijn legio! In de basis is de website zo gebouwd dat de bezoeker hetgeen vindt wat hij zoekt op je website! Bekijk hier voorbeelden.

> Bekijk internet in onze portfolio

Reclame

Een mooie folder op zichzelf zal nog niet verkopen. Het is van belang dat we samen de juiste strategie gaan bepalen voor het uiteindelijke resultaat. Welke doelgroep gaan we aanschrijven en welke uiting past het beste bij hen? Het juiste tekst- en fotogebruik is bepalend voor verschillende doelgroepen. Daarom dus de combinatie tussen reclame en marketing. We kunnen dit in een inleidend gesprek bespreken.

> Bekijk reclame uitingen in onze portfolio

Bladen

Voor het maken van een goed blad bestaan geen geheime recepten of vaste formules. Creativiteit en inventiviteit zijn voor ons nooit een doel, maar altijd een middel. Buro PRACHT beschikt over veel kennis en ervaring in het maken van bladen. Bekijk hier voorbeelden van bladen.

> Bekijk bladen in onze portfolio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *