Internet

Een website wordt nogal eens onderschat. Het kan uw visitekaartje op internet zijn, maar kan net zo goed uw enige bron van inkomsten zijn! In de basis is de website zo gebouwd dat de bezoeker hetgeen vindt wat hij zoekt op uw website!

CMS

Een goede website bevat de juiste informatie die de bezoeker wil weten en is altijd up to date! Om dit mogelijk te maken bieden wij in verschillende prijsklassen, verschillende content management systemen aan. Zowel open source als custom made. Alle systemen zijn er zo op ingericht dat je op een gebruiksvriendelijke manier tekst of beeld kan wijzigen. De vindbaarheid is van essentieel belang. Wij bouwen daarom alle websites volgens de Google standaarden voor de beste resultaten!

Andere mogelijkheden

Internet is natuurlijk niet alleen een website. Wij bieden ook e-mailings aan via speciale e-mailsystemen om zo uw klant op de hoogte te houden van uw recente ontwikkelingen. Tevens kunnen wij ook mobiele- en sociale media campagnes verzorgen.

Zoekmachine optimalisatie

SEO (Search Engine Optimization) of zoekmachine optimalisatie is de techniek om je website beter te positioneren in de zoekmachines. Dit heeft als gevolg dat uw website beter gevonden wordt en dus ook meer bezoekers zal ontvangen. Wij bouwen alle websites volgens de basisvoorwaarden van Google. Eventueel kunnen we ook een complete campagne starten met Ad Words.

Meer informatie?

Voor meer informatie of een nadere kennismaking kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken.

> Bekijk websites in onze portfolio

> Meer informatie over Zoekmachine Optimalisatie
> Meer informatie over Social Media
> Meer informatie over E-nieuwsbrieven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *