Huisstijl

Heeft uw bedrijf of product de juiste identiteit nodig of u bent een starter en u wilt uw bedrijfsnaam koppelen aan een duidelijk logo en een daarbij passende huisstijl? Neem dan de eerste stap naar een herkenbaar imago.

Starter

Als u onlangs uw eigen bedrijf bent gestart, dan heeft u ondersteuning nodig in uw keuzes. Welk imago past er nu het beste bij uw visie? Wij maken de creatieve vertaalslag aan de hand van een eerste gesprek. Met het uiteindelijke eindresultaat: een passende visuele identiteit!

Wijzigen identiteit (corporate identity)

Na verloop van tijd kan het imago van uw bedrijf of product verouderen. Tijden veranderen, en een logo/huisstijl is na verloop van tijd aan vernieuwing toe (restyling) of het voldoet niet meer aan de eventueel gewijzigde bedrijfsactiviteiten. Dan is het tijd om eens na te gaan denken om de huisstijl aan te passen, te vernieuwen. De verandering zal ook voor een positieve reactie zorgen in de markt.

Middelen

Wij creƫren alle mogelijke middelen voor uw huisstijl. Denkt u bijvoorbeeld eens aan: logo, bedrijfs- of merknaam, slogan, visitekaartje, briefpapier, factuurpapier, envelop, offertemap, belettering op auto of pand, documentatiemateriaal etc..

Meer informatie?

Voor meer informatie of een nadere kennismaking kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken.

> Bekijk huisstijlen in onze portfolio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *