Curvink / RosarioC2C

Curvink / RosarioC2C

Al meer dan 20 jaar (!) vult PRACHT de communicatiebehoefte in voor Curvink / RosarioC2C.

Curvink is wereldwijde agent voor Dekron in Duitsland en levert de digitale inkjettechnologie van Dekron aan de glasflessenindustrie. In nauwe samenwerking met Rosario c2c levert Curvink niet alleen de complete inkjetprintlijn, maar staat ook garant voor de service aan de gebruikers van de Dekron-apparatuur.

RosarioC2C biedt een complete lijn van betrouwbare, milieuvriendelijke, kostenbesparende en flexibele direct-op-glas decoratie-, palletiseer- en inspectiemachines voor de glasindustrie. Met meer dan 30 jaar ervaring in machineontwikkeling, ontwerp, productie en onderhoud is RosarioC2C een vertrouwde leverancier in Europa, het Midden-Oosten, Azië en China, Afrika, Australië en beide Amerikaanse continenten.

 

 

 

Producten

Huisstijl // Websites // Technische folders // Beursstand aankleding // Roll-Up banners // Advertenties // Posters // Modelcasting // Fotomanipulaties

 

Skills

InDesign // Illustrator // Photoshop // Muse // Wordpress

Bent u geïnteresseerd?

Wij gaan graag met u in gesprek voor een effectieve samenwerking.

Maak een afspraak

Contact Info

Reclamebureau PRACHT in Dongen ontwerpt communicatiemiddelen om boodschappen over te brengen. In onze resultaatgerichte aanpak staan inlevingsvermogen en betrokkenheid centraal. We werken oplossingsgericht met één doel: maximaal rendement.

Hoge Ham 75A

5104 JC  Dongen

+31 (0)162 321 666

We hechten er veel waarde aan hoe u ons PRACHT werk ervaart. Wilt u weten hoe anderen dit hebben ervaren? Bekijk dan onze beoordelingen op 5-sterrenspecialist:

2019 © Copyright Reclamebureau Pracht. Alle rechten voorbehouden